Zumba party cu americanii de la „The Brutez”, săptămâna viitoare, la Satu Mare

Zumba1

Mezei Beata

După ce au făcut show la Stockholm (Suedia) și Gyor (Ungaria), băieții de la „The Brutez” vin să facă spectacol și la Satu Mare. Evenimentul ce va avea loc sâmbătă, 20 septembrie, de la ora 17.00, în incinta Aquapark-ului de pe strada Gorului din Satu Mare, face parte din cadrul unui turneu european.
Spectacolul de zumba se anunță a fi unul incendiar, iar prețul unui bilet de intrare la eveniment este de 30 de lei. Potrivit organizatorului principal al show-ului de săptămâna viitoare, instructoarea de zumba, sătmăreanca Mezei Beata, prezența băieților de la „The Brutez”, este o garanție pentru reușita spectacolului.
„Cei doi dansatori vin din California (SUA) și sunt recunoscuți pe plan internațional pentru profesionalismul lor. Master class-ul de sâmbăta viitoare va avea loc în intervalul orar 17.00-19.00. La eveniment sunt invitate și două dintre cele mai renumite instructoare de zumba din România, Adela Iacob și Alina Duma. Spectacolul va fi urmat de un pool-party, organizat la piscina exterioară al Aquapark-ului”, ne-a declarat Mezei Beata.
După show-ul de la Satu Mare, cei doi americani vor porni spre Bergamo (Italia), acolo unde sunt invitați să susțină pe 27 septembrie un spectacol pentru iubitorii acestui sport din peninsulă. Turneul băieților de la „The Brutez” se va încheia pe data de 3 octombrie, la Londra.
Cei care doresc informații suplimentare cu privire la zumba party-ul de săptămâna viitoare sunt rugați să sune la numărul de telefon 0745610100, sau să scrie un mesaj la adresa de e-mail: mezei.beata@yahoo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.