Cinci fermieri sătmăreni, premiați de Ministerul Agriculturii

Palatul Ghica Tei

fermierul-anului

Cinci fermieri din județul Satu Mare, alături de colegii lor de breaslă din celelate județe ale țării, au fost premiați de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, în cadrul primei ediții a „Balului Fermierilor”. Evenimentul s-a desfășurat marți, 9 septembrie, la Palatul Ghica Tei din capitală.
Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a organizat marți prima ediție a „Balului Fermierilor”, singurul eveniment de acest tip de anvergură națională, în cadrul căruia au fost recunoscute eforturile și rezultatele deosebite obținute în acest an de producătorii agricoli din țară.
Câștigătorii premiilor „Fermierul Anului 2014”, au fost fermieri care au declarat la direcțiile agricole județene, producțiile obținute în acest an la culturile de grâu, orz și rapiță, precum și tinerii fermieri și administratori ai fermelor de familie, care au pus pe picioare afaceri de succes.
La nivelul fiecărui județ au fost premiați primii cinci fermieri, respectiv primii trei în funcție de producția vegetală obținută până în prezent și alte două categorii speciale, și anume reprezentanții fermelor de familie și tinerii fermieri.

În continuare vă prezentăm lista fermierilor sătmăreni premiați de Ministerul Agriculturii:

1. SA PETREȘTI (Administrator: Francisc Mozer)
2. SA TERRA SANISLĂU (Administrator: Vasile Darie Soproni)
3. SC NORD GREIN SRL BERVENI (Administrator: Remus Ciprian Jurj)
4. FERMIERUL DE MIJLOC – SC CRYPTON PMV SRL Bogdand (Administrator:
Vlad Paul Moza)
5. TÂNĂRUL FERMIER – SA ÎNFRĂȚITEA CAREI (Administrator: Marius Laurențiu Ciucoș).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.