Raliu: Cupa „Someș-Oaș”, la a 30-a ediție

Raliu

Automobil Clubul Român (Sucursala Satu Mare), cu sprijinul Primăriei, Serviciului Poliției Rutiere și al Clubului Sportiv „Riders” Satu Mare organizează cea de-a 30-a ediție a Cupei „Someș-Oaș”, un concurs de îndemânare destinat șoferilor de raliu. Tot în acest week-end, piloții de raliu sunt așteptați la Campionatul European „CEC ORI CUP” 2014. Competițiile se vor desfășura pe parcursul a două zile, vineri, 12, respectiv sâmbătă, 13 septembrie, în municipiul, reședință de județ.
Înscrierile se fac vineri, în intervalul orar 14.00-17.00, la Hotel „Aurora” din centrul municipiului Satu Mare. În seara aceleiași zile, de la ora 21.00, la Poligonul ACR din Satu Mare se va desfășura proba de îndemânare de noapte.
Proba de îndemânare de zi va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 09.00, în Centrul Nou al Sătmarului. Startul pentru etapele de orientare se va da tot sâmbătă, de la ora 10.30. A doua probă de îndemânare se va desfășura în după-amiaza aceleiași zile, de la ora 15.00, la Poligonul ACR.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.