Călin Popescu Tăriceanu: „Aici la Satu Mare aveți cea mai puternică organizație din țară”

DSCF3151DSCF3119

DSCF3123

DSCF3128

DSCF3132

DSCF3139

DSCF3144

DSCF3149

DSCF3157

Președintele Senatului și al Partidului Liberal Reformator (PLR), Călin Popescu Tăriceanu a efectuat azi, 9 septembrie o vizită în județul Satu Mare. Acesta a fost însoțit de fostul ministru al Finanțelor, Daniel Chițoiu, respectiv de fostul ministru de Interne din perioada 2004-2008, Cristian David.
Șeful Senatului a susținut și o conferință de presă la sediul PLR Satu Mare de pe strada Cuza Vodă. La întâlnirea cu Tăriceanu au participat: deputatul Ovidiu Silaghi, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici, primarul din Crucișor, Florinel Andreica, etc. În sală au mai fost prezenți consilierii județeni: Iosif Pinter, Anna Maria Marușca, Gheorghe Rișcău și Mihai Rusu, ultimul trecând azi, de la PP-DD în barca PLR. De asemenea, a mai fost prezent consilierul municipal de Satu Mare, Radu Ardelean dar și directori de instituții, susținuți până recent de PNL.
„Având în vedere că aveți un președinte de Consiliu Județean și un deputat, fost ministru, pot să afirm că aici la Satu Mare aveți cea mai puternică organizație din țară. Ambiția mea nu este doar să ajung președintele României. O a doua ambiție este ca împreună să consolidăm această formațiune pe scena politică, să fim singura formațiune autentic liberală. Nu vreau să facem un partid de masă. Prefer oameni de calitate, decât să avem cantitate. Ovidiu, Adrian, deschideți ușile și primiți cât mai mulți tineri în partid”, a declarat Tăriceanu.
Liderul PLR nu a omis nici atacurile la adresa prezidențiabilului Klaus Iohannis și al Partidului Național Liberal despre care a declarat că „este dominat de Blaga și de PDL. PNL-ul și-a pierdut personalitatea și identitatea”.

În continuare vă prezentăm lista cu aleşii locali care, până în prezent, au trecut la PLR:

Primari

Florinel Andreica (Crucişor)
Aurel Bojan (Bogdand)
Marius Roca (Căuaş),
Marinel Rotar (Santău)
Mihai Ghetina (Doba)
Grigore Pop (Târşolţ)

Viceprimari

Marcela Papici (Satu Mare)
Ionuţ Sarca (Odoreu)
Dan Ervin (Urziceni)
Vasile Manta (Andrid)
Ioan Cicio (Negreşti-Oaş)
Gheorghe Barbul (Pomi)

Consilieri judeţeni

Anna Maria Maruşca
Iosif Pinter
Gheorghe Rişcău
Mihai Rusu

Consilieri locali

Radu Roman
Radu Ardelean
City-managerul Dan Băbuț Domuța.

2 Comentarii la "Călin Popescu Tăriceanu: „Aici la Satu Mare aveți cea mai puternică organizație din țară”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.