„Bulbucații” lui Remus Țiplea i-au cucerit şi pe italieni

6

5

4

3

2

1

După ce a făcut senzație cu instantaneele sale în „Huffington Post”, fotografiile negreșteanului Remus Țiplea au ajuns și în publicaţiile din Italia. „Bulbucații” lui Țiplea fac furori și în peninsulă, instantaneele acestuia putând fi admirate pe site-ul www.republica.it.
De asemenea, „Bulbucații” impresionează și publicul britanic, unul dintre fotografii fiind publicată în data de 8 septembrie şi declarată “Fotografia zilei”, în cotidianul „The Telegraph” din Marea Britanie. Pe lângă succesul din occident, instantaneele lui Ţiplea se bucură şi de atenţia publicului din Ungaria, fotografiile acestuia fiind publicate pe un site din ţara vecină.
„Ghemuit în grădina din spate, fotografului român Țiplea Remus i-au luat trei ani pentru a compila fotografii ale acestei serii frumos intitulate „Damsefly”. A așteptat ca aceste insecte să se ascundă printre flori și frunze, surprinzându-le la momentul potrivit, transmițând astfel privitorului sentimentul de joc între insecte și țintă”, scriu redactorii renumitei publicații italiene.
Instantaneele lui Remus Ţiplea se bucură de un deosebit succes. Vă reamintim că fotografiile din seria „Bulbucaţii” au fost preluate anul trecut (2013) de publicaţia online „Huffington Post” din SUA, făcând senzaţie în „Lumea Nouă”. Remus Ţiplea este laureatul “Marelui Premiu” al Concursului de artă fotografică din cadrul “Photo România Festival”, cel mai important festival de fotografie din Europa de Est.
În continuare vă invităm să urmăriți câteva dintre fabuloasele instantanee surprinse de fotograful negreștean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.