20 de formații și-au confirmat participarea la Festivalul Muzicii de Stradă din Satu Mare

Festival

20 de formații din țară și străinătate și-au anunțat până în acest moment prezența la primul Festival al Muzicii de Stradă, eveniment ce se va desfășura în perioada 19-21 septembrie în municipiul, reședință de județ. Consilierul Gergo Butka, unul dintre organizatorii festivalului, a declarat într-o conferință de presă susținută azi, 8 septembrie că una dintre formațiile participante la eveniment va câștiga un premiu de 1.000 de euro.
Conferința de presă s-a desfășurat într-un cadru mai puțin obișnuit, și anume, în parcul din Piața Libertății. Alături de Butka la întâlnirea cu jurnaliștii au participat reprezentanta sponsorului principal, Draxlmaier Group, Fazekas Csilla și cel al școlii private de muzică „Netmusic School” din Satu Mare, Bertics Attila.
Butka spune că sătmărenii își vor putea vota formația preferată prin SMS. Dintre formațiile care și-au confirmat prezența amintim: „Black River Blues Band” din Satu Mare; „New Levites” din București; „Căminul 16” din Cluj-Napoca; „StraightUp” din Târgu Mureș, etc. Pe lângă formațiile mai sus amintite trecătorii îl vor putea urmări și pe Elvis-ul sătmărean care va interpreta hit-uri celebre pe Aleea Universului.
Reprezentantul Draxlmaier, Fazekas Csilla, a declarat că, conducerea societății pe care o reprezintă a decis să susțină acest festival datorită faptului că este vorba despre un eveniment inedit, original.
Vineri, 19 septembrie, mini-scenele vor fi amplasate în diferite locații din oraș: Micro 15, Micro 16, Piața Eroilor Revoluției, iar în 20, respectiv 21 septembrie, spectacolele se vor muta în centrul orașului, sătmărenii având astfel posibilitatea de a savura diferite stiluri muzicale plimbându-se în parcul central și pe corso.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.