Adrian Ştef şi Marcela Papici, propuşi pentru excludere din PNL

papici-stef
Reuniţi azi, 5 septembrie la Braşov, în cadrul Biroului Permanent Naţional (BPN), libreralii au decis excluderea din PNL a preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef şi al viceprimarului municipiului, reşedinţă de judeţ, Marcela Papici. Decizia a fost înaintată Delegaţiei Permanente a Partidului Naţional Liberal.
Preşedintele interimar a PNL Satu Mare, Romeo Nicoară a confirmat decizia luată azi de Biroul Permanent a PNL. „Şedinţa BPN a avut loc în cursul zilei de azi la Braşov. Membrii BPN au propus excluderea lui Adrian Ştef şi a Marcelei Papici din PNL. Propunerea BPN va fi înaintată spre validare Delegaţiei Permanente ce se va reuni cel mai probabil în cursul lunii septembrie, însă decizia luată azi este aproape finală”, a declarat Nicoară.
Ştef a comentat simplu „asta e. Au decis. Şi eu am aflat, deoarece şi eu am prieteni acolo. Acum nu doresc să comentez în niciun fel această situaţie”.
Viceprimarul Marcela Papici a declarat că „până în acest moment nu mi s-a comunicat nimic oficial. Am primit doar un telefon legat de propunerea BPN. Presupun că din moment ce a fost făcută, propunerea nu se mai întoarce. Voi comenta această situaţie după ce mi se va comunica oficial decizia luată”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.