UDMR Satu Mare a strâns 16.000 de semnături pentru susținerea lui Kelemen Hunor la prezidențiale

Conferinta UDMR

În decurs de zece zile UDMR Satu Mare a adunat 16.000 de semnături pentru susținerea candidaturii lui Kelemen Hunor la alegerile prezidențiale din toamna acestui an. Potrivit deputatului UDMR, Kereskenyi Gabor, campania de strângere de semnături continuă până pe data de 12 septembrie.
În cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 3 septembrie deputatul Kereskenyi Gabor a declarat că până în prezent UDMR Satu Mare a strâns 16.000 de semnături pentru susținerea candidatului propriu la prezidențiale. La conferința de presă a participat și consilierul municipal din partea UDMR, Maskulik Csaba.
“Targetul nostru este de 22.000 de semnături, dar având în vedere că până în prezent am strâns deja 16.000, nu cred să avem probleme. Deși suntem conștienți de faptul că domnul Kelemen Hunor nu are șanse reale să ajungă președinte, pentru comunitatea maghiară din România este foarte important să avem candidat propriu deoarece așa am observat că problemele specifice acestei comunități pot fi susținute mai bine de un candidat propriu”, a declarant Kereskenyi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.