Petre Mureșan acuză primăria Satu Mare că tergiversează acordarea autorizațiilor pentru corturile ACL

acl-satu-mare
Deși au depus o adresă cu privire la amplasarea unor corturi în vederea strângerii de sămnături pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis, reprezentanții ACL susțin că nici până în ziua de azi Primăria Satu Mare nu a aprobat amplasarea acestora. Potrivit celor doi co-președinți ai ACL Satu Mare, Petre Mureșan și Romeo Nicoară, în cursul acestei zile, 3 septembrie, Poliția Locală le-a aplicat două amenzi deoarece nu au aprobare din partea Primăriei.

“ACL a anunțat în cadrul unei conferințe de presă o campanie de strângere de semnături inclusiv amplasarea unor corturi în municipiul Satu Mare. În acest sens ACL a depus către Primăria municipiului Satu Mare adresa cu numărul 192 din 21 august 2014. Până în acest moment nu am primit aprobarea pentru amplasarea acestor corturi. Cred că așteaptă să treacă perioada de campanie de strângere de semnături și apoi să ne dea aprobarea așa cum au făcut și la campania din primăvara acestui an. Primarul Coica recidivează în aroganță, dezinformare și neomenie. Se comport ca un vechil în slujba PSD”, a declarat Mureșan.

Liderul ACL Satu Mare spune că alianța pe care o reprezintă are corturi amplasate în trei locații din municipiul, reședință de județ. Unul se află lângă Restaurantul “Lotus” de pe Careiului, altul lângă Romtelecom (în Centrul Nou al municipiului) iar al treilea cort a fost amplasat în zona Piața Soarelui.

“În primele două zile, luni și marți, ne-au dat avertismente. Azi au început cu amenzile. Români, aveți două variante: votați cu estul, votați dictatura, votați Victor Ponta. Sau, votați cu normalitatea, cu bunul simț, votați Klaus Iohannis”, a declarat în încheiere Petre Mureșan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.