Laura Bota, reconfirmată în fruntea Organizației Județene a PMP Satu Mare

DSCF2870

DSCF2878

DSCF2882

Organizația Județeană a Partidului Mișcarea Populară (PMP) Satu Mare și-a ales azi, 1 septembrie noua conducere. Dr. Laura Bota, cea care până în prezent a deţinut funcția de președinte interimar a PMP Satu Mare, în urma scrutinului intern de azi a fost reconfirmată la șefia partidului. Conferința județeană de alegeri s-a desfășurat de la ora 18.00, la Restaurantul “Melody” din Satu Mare.
De la nivel central la eveniment a participat secretarul general a PMP, Cristian Petrescu. În cadrul conferinței a fost ales președintele organizației sătmărene, precum și noii membrii ai Biroului Executiv și ai Comitetului Executiv Județean. Pentru funcția de președinte s-a înregistrat o singură candidatură, și anume, cea a Laurei Bota.
În luarea de cuvânt Petrescu s-a referit la alianța încheiată zilele trecute cu PNȚCD, partid care o va susține, alături de PMP, pe Elena Udrea în bătălia pentru Cotroceni.
Cu privire la Organizația Județeană a PMP Satu Mare, secretarul general al partidului a declarat că “sper ca la Satu Mare să aveți o echipă închegată. Trebuie să-i aduceți înapoi pe toți cei care au plecat din partid. De asemenea, trebuie să aduceți și alți oameni care nu au mai făcut politică. Trebuie să recunosc că scorul pe care l-ați făcut la europarlamentare pe mine, unul, nu m-a încântat. Trebuie să treceți peste orgolii, peste supărările că unii au făcut sau nu campanie, ori au venit sau nu la ședințe. Mă bazez pe dumneavoastră că la alegerile prezidențiale veți obține un rezultat mai bun”, a declarat Petrescu.
În urma scrutinului de azi, cu 143 de voturi din cele 150 exprimate, Laura Bota a fost aleasă preşedinte a PMP Satu Mare. Funcţia de secretar general îi revine lui Gheorghe Ziman iar cel de secretar general adjunct lui Nelu Mărcuţ. Vicepreşedinţi au fost aleşi: Bujor Borhidan; Petru Şuta Boariu; Vasile Dragoş şi Gheorghe Sarkozi. Fucţia de secretar executiv va fi îndeplinită de următoarele persoane: Loredana Havrincea; Gheorghe Gheorghe; Ioan Damian; Angela Ardelean; Ioan Alin Muntean; Adrian Pescaru; Nicoleta Lantos; Ioan Veres şi Gheorghe Sabo.

Un Comentariu la "Laura Bota, reconfirmată în fruntea Organizației Județene a PMP Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.