A fost la un pas să-și ucidă consăteanul în bătaie

Bataie

Un tânăr de 19 ani din Pomi a suferit o fractură de craniu după ce a fost lovit de mai multe ori la nivelul capului de către un bărbat de 41 de ani din aceeași localitate. Cazul a fost sesizat poliţiştilor vineri, 29 august de către fratele victimei. Pe numele agresorului instanța a emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

La faţa locului s-a deplasat o echipă condusă de primul procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare împreună cu medicul legist. Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că în urma unui conflict spontan izbucnit pe fondul unor neînţelegeri, în cartierul de romi, în care locuiesc atât victima cât şi agresorul, Mădălin L., de 19 ani, a fost agresat de către Florin B., în vârstă de 41 de ani acesta din urmă i-a aplicat mai multe lovituri cu un obiect dur contondent victimei.

În urma examinării medico-legale tânărul a fost diagnosticat cu fractură tempo-parietală dreaptă, stabilindu-se faptul că i-a fost pusă viaţa în pericol. Autorul a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor, iar în cursul zilei de sâmbătă, 30 august a fost prezentat instanţei care a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.