Ionuț Bujor a fost numit director interimar al SC Transurban SA Satu Mare

Ionut Bujor

Conferinta Primarie

Firma de transport în comun SC Transurban SA are un nou director. Este vorba despre Ionuț Bujor. Acesta a fost prezentat public în cadrul unei conferințe de presă susținute azi, 31 august de primarul municipiului Satu mare, dr. Dorel Coica.
La întâlnirea cu ziariștii au participat și fostul director al SC Transurban SA, Simion Ivan, city-managerul municipiului Satu Mare, Dan Băbuț, și consilierul municipal Adrian Micle.
“Îi mulțumesc domnului director pentru toată activiattae desfășurată la conducerea societății și îl rog să rămână în continuare în echipa de conducere deoarece avem nevoie de experiența sa”, a declarat Coica.
În luarea de cuvânt, Simion Ivan a declarat că s-a retras de la conducerea SC Transurban SA “deoarece așa am simțit eu că e mai bine. Doresc să mă retrag de pe prima poziție a societății din motive personale și de sănătate. Totodată, doresc să fiu alături de nou director, de domnul Bujor”.
Noul director al SC Transurban SA a subliniat faptul că “este îmbucurător susținerea pe care o primesc tinerii în Satu Mare. Voi alcătui un plan de management pe care îl voi supune Consiliului de Administrație a societății”.
Ionuţ Bujor are 29 de ani şi este jurist de profesie. Este masterand în ştiinţe penale şi criminalistică. Ionuț Bujor a îndeplinit și funcția de consilier juridic în cadrul SC Transurban SA. De asemenea, noul director a absolvit un curs de manager de proiecte iar în perioada 2012-2013 a făcut parte din Consiliul de Administraţie al Apaserv, iar din aprilie 2014 a ocupat funcția de președinte al Consiliului de Administrație al SC Apaserv SA Satu Mare. De asemenea, trei ani de zile a fost unit manager la o societate de asigurări.
Pe linie politică, Ionuț Bujor este liderul Organizaţiei Municipale de Tineret a PSD Satu Mare.

2 Comentarii la "Ionuț Bujor a fost numit director interimar al SC Transurban SA Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.