Copil de șase ani lovit de o mașină

Accident

Joi, 28 august pe raza judeţului Satu Mare s-au înregistrat două accidente rutiere soldate cu doi răniţi uşor. Printre victime se află și un copil de 6 ani.

Astfel, în jurul orei 15.00, poliţiştii Biroului Rutier au intervenit la faţa locului la un eveniment rutier produs pe strada Arinului din municipiul Satu Mare. Un bărbat de 34 de ani, aflat la volanul unui Seat a accidentat uşor un minor, în vârstă de 6 ani, care fiind lăsat nesupravegheat s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În seara aceleiași zile, în jurul orei 20.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost solicitaţi să intervină la un alt eveniment rutier produs pe raza localităţii Iojib. Gavril P. în vârstă de 18 ani, aflat la volanul unui BMW, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, răsturnându-se cu mașina. În urma evenimentului a rezultat accidentarea uşoară a șoferului.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative. Totodată, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.