Social-democrate din Satu Mare, prezente la Școala de vară a OFSD de la Mamaia

scoala (1)

În perioada 22-24 august s-a desfășurat la Mamaia, Școala Politică de Vară a Femeilor Social-Democrate, OFSD confirmându-și statutul de cea mai puternică organizație politică de femei din România. Participarea a fost numeroasă, fiind invitate femei social-democrate din toate județele țării. Din partea OFSD Satu Mare au participat Mihaela Motoc, Alina Chiș și Mariana Sălăjean.

Dezbaterile au fost coordonate de președintele OFSD, Rovana Plumb, secretarul general Maria Lazăr, secretarul executiv Elena Farcaș și Viorica Dăncilă, europarlamentar. Gazda evenimentului a fost președinta OFSD Constanța, Mariana Gaju.

Președintele PSD, Victor Ponta a subliniat importanța rolului femeii în politică, aducând aprecieri pentru solidaritatea și implicarea acestora în diferite acțiuni susținute la nivel național. Totodată, Victor Ponta a menționat realizările din funcția de prim-ministru ce au ajutat la relansarea economiei. Sub guvernarea sa, România a reușit să atragă într-un an mai multe fonduri europene decât în cei patru ani ai Guvernului Boc. A obţinut creştere economică, a reîntregit salariile tăiate de Guvernul Boc mărind salariul minim pe economie cât și pensile și a dezvoltat programe care susțin crearea de locuri de muncă.

Discuțiile au fost canalizate pe semnificația Școlii de vară a femeilor din PSD, pe instrumente de marketing politic, bune practici de activități specifice organizației de femei s.a.m.d. Organizațiile din țară au fost felicitate pentru succesele înregistrate în acțiuni politice de impact.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.