Marcela Papici a răspuns într-un mod original provocării „Ice Bucket Challenge” (video)

marcela-papici
Viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici s-a alăturat campaniei „Ice Bucket Challenge” răspunzând provăcării lansate de consilierul local Gergo Butka. Papici a ales însă o modalitatea mai aparte de a răspunde provocării. Viceprimarul a cumpărat 30 de prosoape pe care le-a donat beneficiarilor Asociaţiei „Stea” din Satu Mare.

„Mulţumesc Butka Gergo pentru provocare ! N-am să-mi torn apă (gheaţă) în cap dar am să răspund provocării făcând o faptă bună. Am ales Asociaţia “Stea”. M-am interest şi am aflat că au nevoie de prosoape de faţă pentru beneficiari aşa că am cumpărat 30 de prosoape pe care le-am donat centrului. Am creat o pagina de facebook “Te provoc să faci o faptă bună” pe care vă invit să vă postaţi filmuleţele cu faptele bune ce le veţi face. BINELE se poate MULTIPLICA !”, a postat pe pagina sa de Facebook viceprimarul Marcela Papici.

La rândul ei, Papici i-a provocat pe Dana Rentea “pentru că ştiu că iubeşti faptele bune”, Dana Lenghel “pentru că imaginaţia ta e fără margini”,
Andrea Bologa Libotean “pentru ca eşti neobosită când e vorba de fapte bune”, Adrian Bilanici Pelle “pentru modul în care vezi/auzi lumea” şi Mark Adrian Török “pentru că gândeşti global şi acţionezi local”.
“Cred cu tărie că putem schimba ceva prin faptele noastre bune ! Aveţi 24 de ore ! Succes !”, a mai scris pe pagina sa de Facebok, Marcela Papici.

Click aici pentru a vedea clipul

Un Comentariu la "Marcela Papici a răspuns într-un mod original provocării „Ice Bucket Challenge” (video)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.