Mircea Govor: “Avem o deschidere la Guvernul României cum nu am avut niciodată”

Conferinta de presa CJ

Făcând bilanțul sumelor alocate de Guvernul României pentru investiții în județul Satu Mare, președintele Consiliului Județean (CJ), Adrian Ștef a subliniat faptul că după cele 14 milioane de lei de anul trecut (2013) “în acest an au intrat în județ alte 31 de milioane de lei și sunt “amenințări” că vor mai veni și alți bani”. Declarația a fost făcută azi, 25 august în cadrul unei conferințe de presă susținute de șeful CJ alături de cei doi vicepreședinți, Mircea Govor și Rudolf Riedl.
Ștef a menționat că vor fi reabilitate 12 drumuri județene și că de contractile semnate de săptămâna trecută de către guvernanți vor beneficia multe localități din județ, indiferent de coloratura politică a primarilor. “Am spus-o de mai multe ori dar repet și acum: dorim o dezvoltare echilibrată a județului Satu Mare. Multe localități vor beneficia de aceste investiții. Vor mai veni și alți bani și vom putea deschide și alte proiecte”, a declarat Ștef.
În luarea de cuvânt Mircea Govor a spus că județul Satu Mare a beneficiat de aceste investiții în primul rând datorită primarilor “care s-au mișcat destul de repede și au venit cu studiile de fezabilitate. Astfel, noi am promovat aceste proiecte. În ceea ce privește Luna Șes, această stațiune va fi finanțată integral prin Ministerul Dezvoltării. Până la sfârșitul acestui an 95% din investiție va fi finalizată”.

Un Comentariu la "Mircea Govor: “Avem o deschidere la Guvernul României cum nu am avut niciodată”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.