Expoziție de pictură la Biblioteca Județeană Satu Mare

BJ

Biblioteca Județeană (BJ) Satu Mare organizează miercuri, 27 august, cu începere de la ora 13.30, în holul Sălii multimedia, un nou eveniment cultural. Expozitia va fi deschisă în perioada 27 august-12 septembrie.
Este vorba despre vernisajul expoziției ce reunește picturile realizate de beneficiarii proiectului inițiat de Biblioteca locală din comuna Crucișor, sub îndrumarea bibliotecarului Dan Marius Cosma, cunoscut publicului sătmărean ca romancier și autor de monografii.
Proiectul, intitulat sugestiv “Prichindelul artist”, finanțat de Programul Național Biblionet – Lumea în biblioteca mea, cu sprijinul Fundației IREX, a dat naștere unui cerc de pictură în cadrul Bibliotecii din comuna Crucișor. În cadrul acestui cerc, zeci de copii au realizat lucrări de artă pe pânză, tematica abordată fiind peisajul, natura statică și compoziția figurativă.
Alături de inițiatorul proiectului, Dan Marius Cosma, la eveniment vor fi prezenți reprezentanții instituției gazdă și micii artiști care și-au manifestat talentul prin această frumoasă formă de exprimare, pictura.
La eveniment sunt invitați să participe toți iubitorii de frumos, susținătorii oamenilor cu inițiativă și ai copiilor talentați.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.