Liviu Dragnea: “Doresc ca în doi ani de zile Negrești-Oaș să fie unul dintre cele mai frumoase orașe din țară”

DSCF2556

DSCF2557

DSCF2561

DSCF2574

DSCF2577

DSCF2579

Prezent la manifestările dedicate Festivalului Țării Oașului ”Zestrea Oașului”, vicepremierul Liviu Dragnea a vorbit despre investițiile care s-au realizat, sunt în derulare sau urmează a fi semnate pentru dezvoltarea orașului Negrești-Oaș.
Potrivit oficialului guvernamental “contractele finalizate, aflate în derulare sau pe care le voi semna începând de mâine (luni, 25 august) însumează peste 2.500 de miliarde de lei vechi. Nu este un cadou, este un model de dezvoltare pentru un oraș, pentru un loc care merită”.
Invitat pe scenă de către primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, vicepremierul a vorbit despre investițiile din localitate. Dragnea a anunțat că luni, 25 august se va semna ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a DN 19. De asemenea, a vorbit și despre contractele semnate în vederea modernizării infrastructurii rutiere de pe raza orașului Negrești-Oaș.
“Se va realiza și un centru multicultural ce va cuprinde o bibliotecă, cinematograf, sală de spectacole și parcare subterană, în valoare totală de 14 milioane de lei. De asemenea, se va extinde și moderniza clădirea Serviciului de Pașapoarte, vor fi reabilitate două școli, vor fi reabilitate termic toate blocurile, se vor aloca bani pentru dotarea cu aparatură a Spitalului Negrești-Oaș și se va moderniza stadionul din oraș”, a declarat Dragnea. Totodată, vicepremierul a dat asigurări că pârtia de schi de la Luna Șes va fi finalizată cât de curând.
“Doresc ca în doi ani de zile Negrești-Oaș să fie unul dintre cele mai frumoase orașe din țară”, a precizat în încheiere vicepremierul Liviu Dragnea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.