Liviu Dragnea, distins cu titlul de “Cetățean de Onoare” al orașului Negrești-Oaș

DSCF2586DSCF2587

DSCF2588

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost azi, 24 august distins cu titlul de “Cetățean de Onoare” al orașului Negrești-Oaș. Distincția a fost înmânată de primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca în cadrul deschiderii oficiale a Festivalului Țării Oașului “Zestrea Oașului”, eveniment ce se desfășoară în acest week-end.
Prezent la manifestările dedicate acestui festival, vicepremierul Liviu Dragnea a anunțat semnarea a noi proiecte de investiții pentru Negrești-Oaș. “În semn de mulțumire pentru sprijinul dat orașului nostru, în ședința de vineri (22 august) consilierii locali au hotărât acordarea titlului de “Cetățean de Onoare” vicepremierului României, domnului Liviu Dragnea. Vă simțim ca pe un adevărat negreștean”, a declarat Aurelia Fedorca.
În cuvântul de mulțumire Dragnea a subliniat faptul că iubește oșenii și Țara Oașului “deoarece aici locuiesc oameni harnici cărora le place să muncească. Dar nu trebuie să uitați un lucru: fiecare cetățean din acest oraș, este un cetățean de onoare și trebuie să fiți mândri că sunteți oșeni”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.