Liviu Dragnea a pus piatra de temelie a noii primării din Tășnad (foto)

Demersurile oficialităților județene nu au fost zadarnice în ceea ce privește construirea unei noi primării în orașul Tășnad după ce vechea clădire s-a prăbușit cu mai bine de cinci ani în urmă. În acest sens Guvernul României a alocat suma de 2.641.253,28 de lei. Piatra de temelie a noii construcții a fost așezată azi, 23 august, de către vicepremierul Liviu Dragnea.
Dintre oficialități la eveniment, alături de Liviu Dragnea, au participat prefectul județului Satu mare, Eugeniu Avram, președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, vicepreședintele Mircea Govor, consilieri județeni, edilul din Tășnad, Vasile Mitrașca, primari din județ dar și locuitori ai orașului Tășnad.

„Eu am venit la așezarea pietrei de temelie a noii primării, însă peste 12 luni, premierul Victor Ponta a promis că va fi prezent la inaugurarea noii clădiri. Finanțarea aceste investiții se va realiza fără nicio piedică”, a declarat vicepremierul. Acesta a subliniat faptul că orașul Tășnad are un potențial extraordinar în ceea ce privește dezvoltarea turismului “motiv pentru care merită investit în acest loc”.

După luările de cuvânt soborul de preoți prezent la eveniment a sfințit locul în care va fi ridicată noua construcție. Apoi, Liviu Dragnea, împreună cu oficialitățile județului și cu primarul Vasile Mitrașca au așezat cu canciocul primele materiale de construcție, în semn de demarare a construcției noii clădiri.


dragnea-tasnad-sm01
dragnea-tasnad-sm02 dragnea-tasnad-sm03 dragnea-tasnad-sm04 dragnea-tasnad-sm05 dragnea-tasnad-sm06 dragnea-tasnad-sm07 dragnea-tasnad-sm08 dragnea-tasnad-sm09 dragnea-tasnad-sm10 dragnea-tasnad-sm11 dragnea-tasnad-sm12

Un Comentariu la "Liviu Dragnea a pus piatra de temelie a noii primării din Tășnad (foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.