În zece zile se licitează centura municipiului Satu Mare

Victor-Ponta
“În zece zile va fi publicat pe SEAP licitația pentru construirea centurii de ocolire a municipiului Satu Mare”, a declarat azi, 23 august premierul Victor Ponta în cadrul unei întâlniri cu primarii din județul Satu Mare.

La întrevederea cu edilii au mai participat vicepremierul Liviu Dragnea, prefectul județului Satu Mare, Eugeniu Avram, președintele Consiliului Județean (CJ), Adrian Ștef, vicepreședintele Mircea Govor, parlamentari și consilieri județeni.

“Trebuie să vin mai des la Satu Mare. Mi s-a spus că luni se dă ordinul de începere la DN19. Întrebarea mea era că dacă nu veneam azi se dădea luni ordinul de începere? Important e că se dă. De asemenea, în 10 zile va fi pe SEAP centura municipiului. Întrebarea mea era dacă veneam peste o săptămână tot mai era peste zece zile? E mai puțin important. Important este că județul Satu Mare și toată zona de nord a Transilvaniei are mare nevoie de investiții”, a declarat premierul.

În cadrul aceleiași întâlniri, președintele CJ, Adrian Ștef i-a cerut primului-ministru sprijin pentru modernizarea Aeroportului Satu Mare. Șeful Guvernului a răspuns că cunoaște problema și va încerca să o rezolve cât de curând posibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.