Patru traficanţi de droguri, trimişi în arest preventiv (foto)

traficanti2 traficanti1
Patru dintre membrii reţelei de traficanţi de droguri ridicaţi miercuri, 20 august de procurorii DIICOT au fost prezentaţi azi, 21 august magistraţilor Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă. Pe numele celor patru învinuiţi, Sabino Zappatore, persoană cu dublă cetăţenie germană şi italiană, respectiv sătmărenii Attila Orosz, Zoltan Fatyol şi Adrian Cristian Rusu, Tribunalul Satu Mare a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Potrivit procurorilor reţeaua infracţională este alcătuită din 17 membrii.
Aceştia sunt acuzaţi de constituire de grup infracţional organizat şi de trafic internaţional de droguri. Ceilalţi 13 membrii ai reţelei sunt cercetaţi în stare de libertate. Potrivit procurorilor DIICOT liderul reţelei este Sabino Zappatore, persoană cu dublă cetăţenie, germană şi italiană, stabilită în Tăşnad. Oamenii legii susţin că traficanţii aduceau drogurile din Italia în România.
Vă reamintim că în cursul zilei de miercuri mascaţii au descins la 22 de locuinţe din judeţele Satu Mare şi Sălaj, respectiv în municipiul Bucureşti, fiind aduse la audieri 22 de persoane.
În urma perchezițiilor au fost ridicate 10 grame de cannabis, 15 grame hașiș, 159 de plicuri cu pulbere albă, 1010 grame de pulbere albă, o râşniţă, două pipe, două cântare, un pistol, un laptop, două HDD, 18 telefoane mobile, 20 cartele telefonice, diferite sume de bani. Totodată, au fost identificate și două culturi de cannabis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.