Olimpia ar putea juca un amical cu CFR Cluj

Olimpia

Olimpia Satu Mare ar putea întâlni într-un meci amical fosta campioană a României, CFR Cluj. Partida ar urma să se joace la Satu Mare pe 6 septembrie.

Este practic un week-end liber pentru ambele formații. Olimpia stă în etapa a II-a a ligii a II-a iar în același sfârșit de săptămână liga I ia o pauza deoarece echipa națională e angrenată atunci în campania de calificare la Europenele din 2016.

Președintele Comitetului director, Ionică Câmpan a confirmat că 90% acest amical e perfectat. “Mai avem de pus la punct niște detalii. Cred că ar fi un eveniment deosebit și pentru echipa noastră și pentru suporteri” a spus oficialul galben-albaștrilor.

De altfel Olimpia a avut oarecum ghinion la tragerea la sorți a programului, echipa fanion având programat primul meci acasă abia în runda a IV-a când la Satu Mare vor veni cei de la Șoimii Pâncota.

Antrenorul Cosmin Bodea și-a spionat miercuri seara primul adversar din campionat. Bodea a ținut să urmărească pe viu amicalul dintre ASC Poli Timișoara și CS Caransebeș, scor 1-0. “O echipă arțăgoasă. Au avut un început bun de meci, nu vom avea un joc ușor la ei acasă” ne-a spus Bodea.

Olimpia va debuta în noul sezon pe 30 august în deplasare la CS Caransebeș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.