Vezi ce a făcut un sătmărean după şi-a prins soţia cu un alt bărbat

Vasile Petrut
Viaţa unui sătmărean de 45 de ani, Vasile Petruţ, tatăl a doi copii, s-a dat cu totul peste cap în urmă cu două luni când şi-a prins soţia înşelându-l cu un alt bărbat. În urma celor întâmpalte Vasile şi-a luat lumea în cap şi a pornit pe jos spre Bucureşti.

Supărat şi înebunit de durere, Vasile Petruţ a plecat de acasă fără niciun ban, fără acte şi fără telefon doar cu hainele de pe el. Bărbatul povesteşte că în prima zi a mers 20 de kilometri pe jos după care a trebuit să se odihnească. Dormea în căpiţe de fân sau pe unde apuca. Cu maşina nu a mers decât de trei ori pe tot parcursul drumului. Odată l-a luat o maşină şi l-a dus 4 km, de altă dată a oprit un taximetrist care l-a dus 6 km până în centrul Sibiului. Apoi, de la Azuga la Bucureşti l-au luat în maşină nişte tineri.

Pe drumul dintre Sibiu şi Braşov un ţigan s-a oferit să-i de-a de lucru. L-a chemat la coasă spunând că el are diabet şi nu poate face munci grele. Vasile spune că dormea într-un hambar, alături de pisici şi găini. I-au trebuit patru zile să-şi de-a seama că omul îl trase pe sfoară când i-a cerut acestuia 2 lei să-şi cumpere un săpun. Ţiganul nu i-a dat bani dar l-a certat că miroase urât. Vasile s-a supărat şi a plecat când a văzut cu ce fel de om are de-a face.

Bărbatul povesteşte că atunci când îi era foame mânca ciuperci, corcoduşe şi mere. După ce a ajuns în Bucureşti s-a dus în Herăstrău unde a căutat un loc unde să nu fie deranjat şi nici el, la rândul său, să nu deranjeze pe nimeni. Într-o zi însă l-a văzut alergând prin Parcul Herăstrău pe Daniel Prodan, omul cu care copilărise la Satu Mare, în Micro 16. L-a oprit să-i spună că şi el este din Satu Mare şi că au copilărit împreună, mama lui Prodan locuind la 100 de metri de blocul unde domiciliase Vasile.

Prodan l-a dus cu el acasă, i-a dat de mâncare şi haine după care l-a urcat în trenul spre Satu Mare. Vasile Petruţ a ajuns acasă săptămâna trecută joi (31 iulie). Acum e decis să divorţeze de soţie şi promite să nu-şi mai părăsească niciodată copiii.

foto: libertatea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.