Drumeţii Montane 2014

Drumetii montane

Se apropie Festivalul „Drumeții Montane”, care anul acesta se va desfășura în perioada 1-3 august la Complexul Turistic Cheile Buții din Masivul Retezat unde cei care doresc să îşi petreacă un weekend la munte și să participe la activități de orientare, escaladă, drumeție, cunoștințe turistice, probe culturale, foc de tabără şi alte activități surpriză sau pur și simplu să se relaxeze în natură, sunt așteptați de către organizatorii Asociația „Drumeții Montane și Jnepenii”. Toate activităţile din cadrul festivalului sunt gratuite.

Evenimentul din acest an este realizat sub forma unei poveşti fascinante de basm în care protagoniștii vor fi toți cei sosiți la festival. De la flăcăi viteji, domnițe suave, haiduci, zmei înaripați, dinozauri pitici cum vor fi catalogați cei sosiți, aceștia vor demonstra că totul este posibil dacă se lucrează în echipă.
Participând la Festivalul „Drumeții Montane” veți avea posibilitatea de a vă înscrie la una din categorii astfel încât și cei care vin pentru prima dată la munte sau participă pentru prima dată la un astfel de eveniment să poată termina probele cu succes.

Cei din categoria „Family”, vor străbate o potecă tematică de 2-3 ore.

Categoriile „Open” (Haiducii), „Feminin” (Domnițele Suave), „Elite”, „Veterani” (Zmeii Înaripați) și „Juniori” (Dinozaurii Pitici) vor străbate un traseu mai lung și vor ajunge pe Vârful Piatra Iorgovanului aflat la altitudinea de 2014 metri, restul activităților fiind comune.

Este foarte important ca cei care participă la activităţi să aibă un echipament minim obligatoriu. Astfel, fiecare participant trebuie să aibă: încălțăminte cu talpă aderentă (recomandat bocanc), lanternă, fluier și pelerină de ploaie. Echipele trebuie să aibă asupra lor: aparat foto, telefon cu cameră, busolă, trusă sanitară, bidon pentru apă, rucsac și sursă de foc.

Participând la activități, echipele vor obține puncte, iar punctele la final vor devenii premii substanțiale oferite de către Ch-Center Hosting, Dwyn.ro, Lew.ro, Doppelherz, VitalisGroup.ro, AuroMedia, Biroul de Avocatură Cuculis şi Asociaţii, MobilaDalin, Touch Antibacterial, Belkin International Inc, Craimont, CEDES Cercetare Dezvoltare.

Pentru detalii privind Festivalul „Drumeții Montane” 2014 sunteţi invitaţi să accesaţi site-ul www.festival.drumetiimontane.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.