Ziua porților deschise la Draxlmaier Satu Mare (galerie foto)

Draxlmaier-Satu-Mare12Draxlmaier-Satu-Mare01Maximilian Feldmeier Ioan HodreaDraxlmaier-Satu-Mare11 Draxlmaier-Satu-Mare10 Draxlmaier-Satu-Mare09 Draxlmaier-Satu-Mare08 Draxlmaier-Satu-Mare07 Draxlmaier-Satu-Mare06 Draxlmaier-Satu-Mare05 Draxlmaier-Satu-Mare04 Draxlmaier-Satu-Mare03 Draxlmaier-Satu-Mare02
În cadrul unui eveniment dedicat presei ce a avut loc azi, 17 iulie la sediul Draxlmaier Satu Mare, conducerea fabricii a anunţat că până la sfârşitul anului în curs (2014) mai sunt planificate 500 de angajări. În prezent, Draxlmaier Satu Mare, unul dintre cei mai mari angajatori din industria auto din România, are un număr de 7.000 de angajaţi.

La întâlnirea cu presa au participat: directorul general economic al Draxlmaier Satu Mare, Mark Kotthoff; şeful de producţie pe Europa de Est, Maximilian Feldmeier; directorul tehnic al fabricii din Satu Mare, Ioan Hodrea; directorul de Resurse Umane, Nicoleta Carlugea; managerul de Resurse Umane, Oana Sferle; reprezentantul salariaţilor din cadrul Draxlmaier Satu Mare, Ioan Cîmpean dar şi reprezentanţi din conducerea germană a companiei, Ulrich Lubeck şi Claus Fockersperger.

În luarea de cuvânt Nicoleta Carlugea a declarat că şi noii angajaţi vor beneficia de tichete de masă, transport gratuit sau subvenţionat parţial, servicii medicale gratuite de prim-ajutor, salarii fixe, bonusuri anuale şi bonusuri de performanţă.

Grupul Draxlmaier şi-a început activitatea în România în anul 1993, prin fabrica din Piteşti, iar în prezent are peste 15.000 de angajaţi în cele cinci arii de producţie: Satu Mare, Timişoara, Piteşti, Hunedoara şi Braşov. Draxlmaier este unul dintre cei mai mari angajatori din economia locală şi livrează produse şi servicii producătorilor de automobile din întreaga lume.

După prezentarea fabricii, presa a fost invitată să viziteze una dintre halele de producţie a Draxlmaier Satu Mare.

Un Comentariu la "Ziua porților deschise la Draxlmaier Satu Mare (galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.