Sătmăreanul Rafaelo Varga l-a făcut să plângă pe Ştefan Bănică

rafaelo-xfactor
În ultima audiţie a emisiunii X Factor, Ştefan Bănică Jr. a fost cucerit de un tânăr de doar 16 ani din Satu Mare, Rafaelo Varga. Sătmăreanul a reuşit să-i smulgă câteva lacrimi rock-starului.

Nevenindu-i să creadă că se află pe scena de la X Factor şi că îi vede atât de aproape pe juraţi, Rafaelo a izbucnit în lacrimi, moment în care Ştefan Bănică Jr. a pornit către el şi l-a îmbrăţişat. Văzându-l atât de emoţionat juratul l-a încurajat pe Rafaelo să le spună tuturor povestea lui.

Rafaelo a povestit că a fost abandonat de mic şi că de atunci trăieşte la o casă de copii din judeţul Satu Mare. Însă, greutăţile prin care a trecut nu l-a împiedicat să-şi urmeze visul şi să ajungă pe scenă la emisiunea jurizată de Horia Brenciu, Delia şi Ştefan Bănică Jr.

Printre piesele pregătite de Rafaelo s-a numărat şi una din repertoriul tatălui lui Ştefan Bănică Jr., intitulată „Cum am ajuns să te iubesc”. Ascultând piesa, starul a avut lacrimi în ochi, recunoscând că până acum nu a mai văzut complexitatea asta de sentimente, transmisă de Rafaelo.

Rafaelo Varga provine din Centrul de Plasament al Copilului „Roua” din Hurezu Mare şi este elev în clasa a IX-a la Liceul Teologic Ortodox „Nicolae Steinhardt” din Satu Mare. Talentul lui Rafaelo a fost descoperit de directorul adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Satu Mare, Eugenia Ardelean.

Rafaelo a participat şi la Concursul pop-rock “Muzica Inimii Mele” (MIM), ediţia a VII-a, care a avut loc în noiembrie anul trecut (2013) la Filarmonica “Dinu Lipatti” din Satu Mare. În urma acestui concurs el a obţinut un premiu de debut şi o menţiune. Ulterior a participat la diverse spectacole organizate de administraţiile publice locale: de 1 Iunie, cu ocazia Zilelor municipiului şi judeţului Satu Mare şi a comunelor Odoreu şi Vetiş 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.