Cele mai tari poze de la Gala „Full Fight K1”

lupte-k1-satumare23gala-k1-satu-mare01 gala-k1-satu-mare02 gala-k1-satu-mare03 gala-k1-satu-mare04 gala-k1-satu-mare05 gala-k1-satu-mare06 gala-k1-satu-mare07 gala-k1-satu-mare08 gala-k1-satu-mare09 gala-k1-satu-mare10 gala-k1-satu-mare11 gala-k1-satu-mare12 gala-k1-satu-mare13 gala-k1-satu-mare14 gala-k1-satu-mare15 gala-k1-satu-mare16 gala-k1-satu-mare17 gala-k1-satu-mare18 gala-k1-satu-mare19 gala-k1-satu-mare20 gala-k1-satu-mare21 gala-k1-satu-mare22 gala-k1-satu-mare23 gala-k1-satu-mare24 gala-k1-satu-mare25 gala-k1-satu-mare26 gala-k1-satu-mare27 gala-k1-satu-mare28 gala-k1-satu-mare29 gala-k1-satu-mare30 gala-k1-satu-mare31 gala-k1-satu-mare32 gala-k1-satu-mare33 gala-k1-satu-mare34 gala-k1-satu-mare35 gala-k1-satu-mare36
Holul Casei de Cultură a Sindicatelor s-a umplut vineri (11 iulie) seara de lume, după ce iubitorii sporturilor de contact au venit să urmărească spectacolele oferite de către luptătorii din mai multe oraşe din România dar şi din Ungaria. Iniţial, Gala „Full Fight K1” a fost programată în aer liber, pe platoul din Piaţa 25 Octombrie, însă din cauza vremii nefavorabile organizatorii au decis să schimbe locaţia de desfăşurare a evenimentului.

Primii care au intrat în ring au fost Alin Nemţiu (Kyo Gym Satu Mare) şi Edward Meszaros (Budapesta), meci în care sătmăreanul nostru a câştigat fără probleme. Apoi au urmat Ovidiu Şimon (Kyo Gym Satu Mare) şi sportivul din Zalău, Andrei Perneş. Şimon a reuşit să-şi trimită adversarul la podea. Perneş a suferit o entorsă, necesitând îngrijiri medicale.
În cadrul celui de-al treilea meci au luptat sătmăreanul Bartos Istvan şi Cătălin Breban. Prin loviturile bine direcţionate Bartos şi-a obligat adversarul să abandoneze în runda secundă. Nici Alice Ardelean nu s-a lăsat mai prejos, reuşind să-şi învingă adversara, pe ploieşteanca Daniela Panait.

Deşi a avut nevoie de o extra-rundă pentru a-şi învinge adversarul, Marius Muntean de la Kyo Gym a reuşit în cele din urmă să câştige meciul împotriva lui Ferencz Hoszu din Ungaria, acesta din urmă fiind nevoit să abandoneze lupta.

După o scurtă pauză a urmat meciul dintre sătmăreanul Iosif Bara şi Izidor Bunea din Sibiu. Lupta s-a terminat destul de repede, sibianul învingând prin KO în prima rudă, provocându-i lui Bara o fractură de piramidă nazală. Poate cel mai echilibrat meci a fost cel dintre clujeanul Dorin Stan şi Mirel Iacob din Giurgiu. Primul a ieşit învingător la puncte.
O bătaie ca la carte a avut loc în penultimul meci al serii, cel dintre sătmăreanul Anghel Cardoş şi sibianul Bogdan Stanciu. Cardoş a reuşit să-l facă KO pe sibian în extra-rundă.
În ultimul meci al serii în ring a intrat chiar unul dintre organizatorii galei, Barnabas Szucs, care l-a învins pe bucureşteanul Alexandru Popescu, după ce acesta din urmă a fost descalificat. Popescu l-a lovit pe Szucs cu piciorul printr-un procedeu interzis de regulamentul competiţiei, motiv pentru care arbitrii au decis descalificarea acestuia.
Amfitrionul serii a fost realizatorul de emisiuni, DJ Gabi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.