Tânăr reţinut pentru două tâlhării şi trei furturi

catuse

Un tânăr de 27 de ani a fost reţinut marţi, 1 iulie de poliţiştii sătmăreni după ce a comis două tâlhării şi trei furturi. Andrei V. urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

În cursul lunii iunie acesta a furat două telefoanele mobile. Potrivit oamenilor legii tânărul se deplasa cu bicicleta în spatele victimelor sale şi le smulgea din mâini telefoanele mobile. Unul dintre cazuri a avut loc pe strada Vulturului, în acest caz victima nu s-a lăsat intimidată şi a reuşit să-l doboare de pe bicicletă. Văzându-se încolţit, tânărul a abandonat bicicleta şi a fugit cu telefonul furat. Cel de-al doilea caz s-a petrecut pe Bulevardul Independenţei din municipiul Satu Mare. În ambele situaţii tânărul a acţionat după ora 22.00.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în perioada mai-iunie acesta a pătruns într-o locuinţă situată pe strada Ostrovului prin forţarea geamului, de unde a furat mai multe bunuri. Totodată, a mai pătruns intr-un garaj situat în curtea unui imobil de pe strada Someşului de unde a furat scule electrice şi într-o anexă a unui imobil situat pe strada Bucovina de unde a sustras o bicicletă.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 40.000 lei şi a fost recuperat parţial până în acest moment. Andrei V. a fost reţinut şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunerile legale care se impun în acest caz. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.