Sătmăreanca Natalia Ioana Oneţ va reprezenta România la Miss World Next Top Model 2014

Natalia Onet2Natalia Onet6Natalia Onet5Natalia Onet4Natalia Onet3
Miss Tourism România 2013, sătmăreanca Natalia Ioana Oneţ, va reprezenta ţara noastră la concursul internaţional de frumuseţe Miss World Next Top Model 2014, eveniment ce se va desfăşura în luna august, în Beirut (Liban). Frumoasa sătmăreancă a fost desemnată să reprezinte România de către agenţia din Liban, Beirut Style Events.

Despre Natalia Oneţ am mai scris în paginile ziarului nostru (http://www.satmareanul.net/2013/04/04/satmareanca-natalia-onet-este-miss-tourism-romania-2013/), după ce în luna aprilie a anului trecut a fost desemnată Miss Tourism România 2013.

Printre ţările care îşi vor trimite reprezentantele la concursul de frumuseţe de la Beirut amintim: Brazilia, Argentina, Anglia, Franţa, Italia, Germania, Grecia, Rusia, Olanda, Moldova, SUA, Spania, etc.

Natalia are 24 de ani şi este absolventă a Facultăţii de Biologie, specializarea Ecologie şi Protecţia Mediului din cadrul Universităţii Bucureşti. Are înălţimea de 1,76 metri, dimensiuni 89-60-90 şi este din Satu Mare dar locuieşte în capitală de mai mulţi ani. Despre frumoasa sătmăreancă mai trebuie spus că cunoaşte patru limbi străine: engleză, franceză, spaniolă şi italiană.

La vârsta de 15 ani, a câştigat titlul de Miss Boboc la Colegiul Naţional „Doamna Stanca” din Satu Mare. În 2009 a ocupat locul III la Miss Universe România, iar în 2011 a fost desemnată Miss Hostess România. Totodată, în aprilie 2013, Natalia Oneţ şi-a adăugat la palmares şi titlul de Miss Tourism România.

De-a lungul anilor sătmăreanca noastră a fost imaginea unor cunoscuţi designeri precum Clara Rotescu şi Oana Săvescu, dar a colaborat şi cu Cătălin Botezatu, Răzvan Ciobanu, Doina Levintza şi Amato. Natalia Oneţ a fost şi imaginea brand-ului Mexton în România.

De asemenea, Natalia a mai lucrat ca asistentă TV împreună cu Adrian Artene la Cancan TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.