Mii de persoane aşteptate la Negreşti-Oaş la un congres al Martorilor lui Iehova

Negresti-sala-miehova

Sala de congrese ai Martorilor lui Iehova din Negreşti-Oaş va găzdui începând de vineri, 18 iulie congresul regional din acest an, eveniment la care sunt aşteptate aproximativ 4.000 de persoane. Tema din acest an a congresului este „Continuaţi să căutaţi mai întâi Regatul lui Dumnezeu!”.

Purtătorul de cuvânt al congresului, Daniel Pop, a declarat că „oameni din multe religii se roagă pentru Regatul lui Dumnezeu. La congres se va explica ce este acest Regat şi cum ne poate influenţa în bine viaţa. Unul din momentele importante ale programului va fi cuvântarea-cheie de vineri dimineaţă, în cadrul căreia se va arăta ce foloase le aduce Regatul oamenilor din prezent”.

Pe plan local, toate cele 41 de congregații ale Martorilor lui Iehova vor fi implicate în distribuirea invitaţiilor tipărite. Congresul va începe vineri, 18 iulie, la ora 09.20. Intrarea este liberă, congresele Martorilor lui Iehova fiind susţinute în întregime din donaţii.

Martorii lui Iehova din România vor susţine 16 congrese în nouă oraşe. La nivel mondial, există peste 7.900.000 de Martori ai lui Iehova, organizaţi în peste 113.000 de congregaţii.

Informaţii suplimentare cu privire la aceste congrese pot fi obţinute accesând link-ul: http://www.jw.org/ro/martorii-lui-iehova/congrese/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.