Bianca Rus este dărâmată de când şi-a pierdut căţeluşa

bianca-slababianca-slaba catelusa--bianca
Am putea spune (fără a greşi) că unele dintre vedetele noastre autohtone fac orice pentru a ajunge în lumina reflectoarele ori pe primele pagini ale ziarelor. Este şi cazul sătmărencei Bianca Rus care zilele trecute şi-a pierdut căţeluşa pe care acum o caută cu disperare, apelând chiar şi la ajutorul fanilor.
„Bişoniţa Pamy nu a apărut! Încă te așteptăm!! Atâta vâlvă şi bişoniţa nicăieri, să nu o fi găsit nimeni? O fi fost răpită? A plecat să se mărite? Se va întoarce înapoi?”, se întreabă disperată Bianca pe pagina sa de Facebook.
Vedeta a postat pe reţeaua de socializare chiar şi fotografii cu bichon-ul ei alb, Pamy, dar şi cu carnetul de sănătate a câinelui.
„Nenorocirea” s-a întâmplat înaintea nunţii, vedeta visând să-şi „mărite bişoniţa” cu câţelul Margheritei de la Clejani însă probabil, neavând chef de „peţitori”, căţeluşa şi-a luat lumea în cap şi a dispărut fără urmă. Şocată de cele întâmpalte, bruneta îşi caută cu disperare căţeluşa şi a apelat chiar şi la prietenii ei virtuali cărora le cere ajutorul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.