Un bărbat de 42 de ani a murit într-un accident la Boineşti

Accident-mortal
Un bărbat de 42 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulaţie ce a avut loc azi (1 iulie) dimineaţă, în jurul orei 08.00 pe raza localităţii Boineşti. Alte trei persoane au fost transportate pentru investigaţii la spital.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare, Camelia Cosma tragedia s-a produs în urma unei depăşiri neregulamentare efectuată de o autoutilitară furgon marca Dacia condusă de un bărbat în vârstă de 61 de ani, Emeric B. Acesta a vrut să depăşească un Renault care circula regulamentar în faţa sa şi a intrat într-un Mercedes condus din sens opus de Daniel C., de 20 de ani.
Impactul a fost atât de violent încât unul dintre pasagerii din Dacia, un bărbat de 42 de ani a murit, şoferul vinovat de producerea accidentului (şoferul Daciei) a fost rănit grav iar alte două persoane, una de 47, iar cealaltă de 50 de ani pasagere în maşina Dacia, au suferit leziuni mai uşoare.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat faptul că şoferul vinovat nu consumase băuturi alcoolice, în schimb, etilotestul a indicat un rezultat pozitiv în cazul tânărului aflat la volanul Mercedesului.
Cercetările în cauză continuă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.