Microfoane lipite sub birouri, în Primăria Satu Mare

palatul-administrativ
Trei microfoane cu rază mică de acoperire au fost descoperite lipite sub mese în Biroul de Relaţii cu Publicul din cadrul Primăriei Satu Mare. Conducerea instituţiei a sesizat Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) să verifice toate birourile pentru a se vedea dacă mai sunt undeva astfel de dispozitive.

Potrivit informaţiilor pe care le deţinem cele trei microfoane artizanale au fost lipite sub mesele Biroului de Relaţii cu Publicul din cadrul Primăriei însă nimeni nu ştie de când sunt acolo, cine le-a montat şi cu ce scop au fost amplasate.

“Un angajat al Primăriei Satu Mare m-a sesizat zilele trecute că la Biroul de Relaţii cu Publicul au fost descoperit trei microfoane artizanale, fixate sub trei mese. Am dat dispoziţie să se verifice şi alte birouri şi am sesizat, marţi, STS să verifice toate încăperile instituţiei, am vorbit cu domnul Opriş. Nu ştiu de când sunt acolo acele microfoane, nu ştiu cine le-a pus şi cu ce scop, nu bănuiesc pe nimeni. Nici nu văd rostul acestor microfoane care transmiteau la mică distanţă”, a declarat primarul Dorel Coica pentru MEDIAFAX.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.