Mesaj pe Facebook către Adrian Gătina: “De mic ai fost un “Tarzan” adevărat, acum e timpul să ne demonstrezi că e aşa!”

adrian-gatina
Adrian Gătina, tânărul de 21 de ani, una dintre victimele accidentului produs săptămâna trecută miercuri, 25 iunie în judeţul Bihor, în care iubita acestuia Amalia Hajdu (de 20 de ani) şi-a pierdut viaţa, se zbate între viaţă şi moarte.

Acesta se află internat pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă din Oradea. Adrian Gătina este în comă profundă, stare produsă de leziunile cerebrale suferite în urma accidentului.

Prietenii continuă să posteze mesaje de încurajare pe pagina sa de Facebook. „De mic ai fost un “Tarzan” adevărat, acum e timpul să ne demonstrezi că e aşa! Te iubesc”, este unul dintre mesajele postate pe reţeaua de socializare.
“Mereu aveai zâmbetul pe buze, mereu puternic, te rog fii şi acum şi întoarcete acasă Adi !! Dumnezeu să te ajute să treci peste acest obstacol şi să vi acasă !!”, scrie una dintre amicele victimei.

Un mesaj emoţionant a fost postat luni, 30 iunie de sora lui Adrian, Roxana Gătina, cu ocazia zilei de naştere a mamei lor: “La mulţi ani MAMA! Ştiu că nu este cea mai fericită zi de naștere pentru tine, dar te rog din suflet să nu fi supărată și să ai încredere în băiatul tău ! Știi și tu că Adi nu ar vrea să te știe supărată de ziua ta, iar în adâncul sufletului lui știe că e ziua ta și îți urează un sincer “La mulți ani” și te roagă să ai răbdare și să te rogi pentru sănătatea lui ! Te iubim amândoi !”.

Teribilul accident de circulaţie, în care Amalia Hajdu şi-a pierdut viaţa a avut loc miercuri după-amiază. Adrian Gătina împreună cu iubita lui, Amalia, şi cu alţi doi studenţi se întorceau de la Arad. La ieşirea din Diosig, pe DN 19, încercând să depăşească un TIR, Adrian Gătina a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat într-o dubă care circula regulamentar din sens opus. Amalia Hajdu a murit la scurt timp după producerea accidentului iar prietenul ei, Adrian Gătina, a ajuns la spital cu leziuni cerebrale grave. În prezent acesta se află în stare de comă.

Tânăra de 20 de ani a fost înmormântată sâmbătă, 28 iunie în Cimitirul Ortodox de pe strada Rodnei din Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.