Subway în benzinăriile Petrom

petrom_subway

OMV Petrom, proprietarul celei mai mari reţele de distribuţie a carburanţilor din România, a încheiat un acord cu celebrul lanţ de restaurante Subway, ca urmare a unei noi strategii pe care o dezvoltă compania pe partea de retail. În benzinăriile mari, va funcţiona şi un restaurant Subway scrie ecomica.net

OMV Petrom, cel mai mare producător de ţiţei şi gaze din sud-estul Europei, a început implementarea unui nou model de business în cadrul rețelei de benzinării Petrom, prin care se urmărește diversificarea gamei de produse și servicii disponibile pentru client, se arată într-un comunicat al companiei.

„Este o premieră în România, însă acest model este validat internațional. Avem în vedere deschiderea, în cadrul benzinăriilor, de restaurante, farmacii, service-uri auto sau ghișee de unde pot fi achiziționate polițe de asigurare. Acestea vor funcționa în spații închiriate către parteneri OMV Petrom. Credem că există o tendință de creștere a ponderii serviciilor auxiliare în benzinării. Aceasta răspunde nevoilor clientului modern, foarte activ, de a avea acces dintr-un singur loc la o gama extinsă de servicii și produse”, declară Adrian Nicolaescu, Senior Head of Retail în cadrul OMV Petrom.

Primul restaurant operat de un brand internațional, care funcționează în cadrul unei stații de distribuție a carburanților este un restaurant, Subway, inaugurat la sfârșitul săptămânii trecute în cadrul stației Petrom Veștem, aflată la intrarea în orașul Sibiu.

citeste articolul complet pe economica.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.