O fetiţă de 6 ani a căzut de la etajul I al unui bloc

ambulanta
O fetiţă de 6 ani, Larisa Farkas se află în stare gravă la spital după ce a căzut de la etajul I al unui bloc de pe strada Ion Ghica din Satu Mare. Tragedia a avut loc la ora prânzului, iar micuţa a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare de o ambulanţă.
Potrivit informaţiilor pe care le deţinem fetiţa a fost lăsată acasă împreună cu un frate de 10 ani, în timp ce părinţii erau plecaţi de la domiciliu. Larisa locuieşte împreună cu părinţii şi cei trei fraţi în blocul IPL de pe strada Ion Ghica. Potrivit investigatorilor fetiţa a căzut în timp ce se juca de pe un balcon care nu mai are balustradă de protecţie.
Fetiţa a fost găsită de fratele ei. Vecinii au chemat imediat o ambulanţă SMURD. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz şi a sesizat Protecţia Copilului.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Satu Mare, Constantin Demian, fetiţa a suferit un traumatism cranian, leziuni la nivelul toracelui şi o fractură de femur. „Fetiţa este internată pe secţia de Chirurgie Infantilă, este stabilizată iar în momentul de faţă este conştientă. Probabil va fi supusă unei operaţii deoarece a suferit o fractură de femur”, ne-a declarat Demian.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.