Dan Gheorghe, noul inspector şef al ISU „Someş” Satu Mare

Dan Gheorghe

În urma concursului organizat de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă în vederea ocupări funcţiei de inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş” Satu Mare, colonel Dan Gheorghe a fost declarat „admis” pentru a ocupa funcţia respectivă.

Colononelul Dan Gheorghe este născut în anul 1964 în municipiul Satu Mare, a absolvit în anul 1987 Şcoala de ofiţeri activi de radiolocaţie „Leontin Sălăjan” din Braşov, a lucrat 12 ani ca ofiţer specialist la Unitatea de radiolocaţie din Tăşnad. Din anul 1999 este mutat la Inspectoratul de Protecţie Civilă Judeţean Satu Mare unde a ocupat funcţii operative şi tehnice.

De la fuzionarea pompierilor militari cu protecţia civilă, anul 2004, a ocupat funcţia de şef serviciu protecţie civilă până în anul 2009 când a fost numit în funcţia de prim-adjunct în urma concursului organizat la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, funcţie deţinută până în prezent. Din luna mai 2013 a condus ISU „Someş” Satu Mare în calitate de „împuternicit inspector şef”, până în prezent.

Dan Gheorghe este absolvent al Facultăţii de Electrotehnică şi Informatică obţinând în urma examenului de licenţă diploma de inginer în anul 1997. A participat şi a absolvit cursuri post academice şi post universitare atât în domeniul militar cât şi civil, deţinând diploma de master în domeniul juridic şi titlul de doctor în ştiinţe inginereşti şi management, titlu acordat de Universitatea Tehnică Cluj-Napoca în anul 2012.

Este căsătorit şi are o fiică studentă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.