Albinuţele de la „Baltic Bees” vor putea fi admirate sâmbătă, pe cerul Sătmarului

miting-aviatic1
Piloţii care vor participa la show-ul aviatic de sâmbătă, 28 iunie ce se va desfăşura la Aeroportul Internaţional Satu Mare au promis în cadrul unei conferinţe de presă desfăşrate zi, 27 iunie un miting mult mai spectaculos decât au fost celelalte şase ediţii anterioare. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc mâine (sâmbătă) la ora 12.00.
La întâlnirea cu presa au participat şeful de cabinet al preşedintelui Consiliului Judeţean, Claudiu Sulea, directorul Aeroportului Internaţional Satu Mare, Nicolae Fechete, directorul Aeroclubului român, George Rotaru, respectiv piloţii de la „Baltic Bees” (care participă pentru a doua oară la mitingul aviatic de la Satu Mare) şi cei de la „Şoimii României”.
„Vom avea un program mult mai dinamic şi mai spectaculos decât au văzut sătmărenii în cadrul ediţiilor anterioare”, a subliniat Rotaru. Alături de „Baltic Bees” şi de „Şoimii României” la eveniment va participa şi un avion MIG 21 Lancer, respectiv un elicopter PUMA, care vor spori spectaculozitatea mitingului.
Intrarea la eveniment este liberă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.