Proiect: „Calificare, Recalificare, Educație o Șansă pentru Angajați CRESA”

cursuri

Creşterea nivelului de calificare, îmbunătăţirea capacităţii de autoocupare pentru persoanele angajate prin accesul la cursuri de formare profesională continuă în regiunile centru, sud-vest, Oltenia, nord-vest şi în special în judeţele Harghita, Mureş, Covasna, Dolj, Olt, Gorj şi Satu Mare este principalul obiectiv al proiectului intitulat “Calificare, Recalificare, Educaţie o Şansă pentru Angajaţi CRESA”. Perioada de derulare a proiectului este de 18 luni iar unul dintre partenerii acestui demers este şi SC Infocenter SRL din Satu Mare.

În cadrul proiectului vor fi organizate 71 de cursuri de formare profesională adresate unui numar de 1.624 de persoane angajate în judeţele mai sus menţionate ce provin din diferite sectoare economice, cursuri care duc la creşterea nivelului de specializare a acestora în vederea obţinerii unei calificări complete conform cerinţelor pieţei muncii.

Totodată, se asigură certificarea competenţelor pentru cel puţin 1.385 de persoane din grupul țintă prin formare, specifice unei calificări diferite de cea dobândită prin formarea profesională iniţială, respectiv organizarea de cursuri de calificare pentru un număr de 400 de persoane angajate necalificate.

Beneficiarul proiectului este Asociaţia pentru Tineret “Fidelitas” Miercurea Ciuc proiectul fiind implementat în partneriat cu SC Praktic Consulting&Comp SRL (Miercurea Ciuc), Asociația AGORA (Craiova), Asociația MUTF (Odorheiu Secuiesc), Fundația Centrul de Resurse pentru Educație și Formare Profesională CREFOP (București), S.C. INFOCENTER SRL (Satu Mare).

Persoanele interesate în recalificare de pe raza judeţului Satu Mare sunt aşteptate la sediul SC INFOCENTER SRL din Satu Mare, strada Fragilor nr. 1, telefon 0722354071.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.