Sătmăreanca Amalia Hajdu a murit în maşina condusă de prietenul ei (foto)

accidentfoto: digi24.ro

Un cumplit accident de circulaţie a avut loc miercuri (25 iunie) după-amiază pe DN 19 la ieșirea din Diosig. Șoferul unui autoturism Renault, Adrian Gătina, în care se mai aflau trei persoane, toți studenți sătmăreni, a pierdut controlul volanului încercând să depășească un TIR şi a intrat în coliziune cu o dubă care circula regulamentar din direcția opusă.

În urma impactului, trei dintre pasagerii autoturismului au fost prinse între fiarele mașinii și au avut nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi descarcerate. Una dintre fete, în vârstă de 20 de ani, Amalia Hajdu intrase în stop respiratoriu și nu a mai putut fi resuscitată. Tânăra a decedat la scurt timp după producerea accidentului. Destinul a vrut ca Amalia să moară la abia două săptămâni după ziua ei de naştere (13 iunie) în maşina condusă chiar de prietenul ei.

Adrian Gătina este în stare gravă, inconştient, cu leziuni severe cerebrale iar celelalte trei persoane (două din autoturism și șoferul dubei) se află și ele sub supraveghere medicală având leziuni minore. Studenţii, doi băieţi şi două fete, veneau de la facultate din Arad unde își dăduseră licența şi se întorceau acasă, la Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.