O nouă autospecială pentru ISU „Someş” Satu Mare

isu3

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş” Satu Mare va mai primi o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime în cadrul celei de-a III-a etape a proiectului „Îmbunătăţirea dotării cu echipamente a bazelor operaţionale pentru intervenţii în situaţii de urgenţă din Transilvania de Nord”. Contractul de finanţare pentru acest proiect a fost semnat la sfârşitul lunii martie (2014), dar lansarea acestuia a avut loc azi, 25 iunie.

Alături de directorul de proiect, Gheorghe Strâmb, la conferinţa de lansare a participat şi preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef.

Obiectivul acestui proiect este reducerea timpului de intervenţie pentru acordarea primului ajutor şi îmbunătăţirea nivelului tehnic şi de performanţă a serviciilor publice judeţene de urgenţă din Regiunea de Nord-Vest prin achiziţionarea de echipamente moderne, eficiente şi performante. În cadrul celei de-a III-a etape au mai fost achiziţionate şase autospeciale pentru intervenţie şi salvare de la înălţime, câte una pentru fiecare din judeţele: Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj.

Valoarea totală a proiectului este de 11.600.000 lei, din care finanţarea nerambursabilă reprezintă 11.368.000 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.