Parada portului popular (galerie foto)

parada-port-popular-sm03parada-port-popular-sm01parada-port-popular-sm02parada-port-popular-sm04 parada-port-popular-sm20 parada-port-popular-sm19 parada-port-popular-sm18 parada-port-popular-sm17 parada-port-popular-sm16 parada-port-popular-sm15 parada-port-popular-sm14 parada-port-popular-sm13 parada-port-popular-sm12 parada-port-popular-sm11 parada-port-popular-sm10 parada-port-popular-sm09 parada-port-popular-sm08 parada-port-popular-sm07 parada-port-popular-sm06 parada-port-popular-sm05
Majoretele de la Ciumeşti şi Şcoala nr. 10 din Satu Mare, fanfara din Căpleni, cavalerii pălincii, oficialităţile locale şi judeţene, reprezentanţii zonelor folclorice din judeţ îmbrăcaţi în straie populare, conduşi de un grup de călăreţi au defilat azi, 21 iunie în Centrul Vechi al municipiului Satu Mare. Parada a pornit din faţa scenei amplasate lângă Casa de Modă.
După parada intitulată semnificativ „a portului popular”, oficialităţile au dat startul seriei de spectacole programate a se desfăşura pe scena de lângă Casa de Modă.
După luările de cuvânt preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, împreună cu vicepreşedintele Mircea Govor au trecut rând pe rând pe la căsuţele amenajate de reprezentanţii localităţilor din judeţ, mulţumindu-le că au dat curs invitaţiei de a participa la această sărbătoare, unică în România.

Un Comentariu la "Parada portului popular (galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.