Concursul „Educaţie rutieră, educaţie pentru viaţă”, şi-a desemnat câştigătorii fazei judeţene

educatie-rutiera
Joi, 19 iunie, la Şcoala Gimnazială „Mircea Eliade” din Satu Mare a avut loc faza judeţeană a concursului „Educaţie rutieră, educaţie pentru viaţă”.
Competiţia este adresată elevilor de liceu şi de gimnaziu şi vizează stimularea acestora pentru a-şi însuşi regulile de circulaţie, dar şi dezvoltarea unor abilităţi necesare bicicliştilor.
Anul acesta cinci echipaje mixte alcătuite din elevi de liceu şi de gimnaziu au luat startul în concurs. Elevii de la Şcoala Gimnazială nr. 3 Negreşti-Oaş, Şcoala Gimnazială „Octavian Goga” din Satu Mare, Şcoala Gimnazială „Mircea Eliade”, Şcoala Gimnazială „Vasile Sălăgeanu” din Beltiug şi din cadrul Liceului Teoretic Negreşti-Oaş, ciclul gimnazial, alături de care s-au aflat elevi din liceele: Colegiul Naţional „Doamna Stanca”, Colegiul Tehnic de Transporturi şi Telecomunicaţii „Ion I.C. Brătianu” şi ai Liceului Teoretic Negreşti-Oaş, s-au întrecut în cele patru probe de concurs: poligon, parc şcoală, arbitraj şi proba teoretică.
Probele au fost câştigat la individual de către elevii: Daniel Bonţidean, de la Şcoala Gimnazială „Mircea Eliade” (la proba parc şcoală); Andrei Curta, de asemenea de la Şcoala Gimnazială „Mircea Eliade” (la proba de poligon); Iulian Câcău de la Colegiul Naţional „Doamna Stanca” (la proba teoretică) şi Adrian Sulyok de la Liceul Tehnologic „Ion I.C. Brătianu” (proba de arbitraj).
În final, echipa mai experimentată a Şcolii Gimnaziale „Mircea Eliade”, a fost desemnată câştigătoarea competiţiei, urmând să reprezinte judeţul nostru la faza naţională ce va avea loc în perioada 14-17 iulie, la Constanţa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.