Doi ani cu executare pentru pedofilul Adrian Nistor !

parinti-copil-abuzat
Magistraţii Judecătoriei Satu Mare s-au pronunţat azi, 18 iunie în dosarul pedofilului Adrian Nistor, tânărul sătmărean acuzat de corupţie sexuală, condamnându-l la 2 ani de închisoare cu executare la care se adaugă şi ăalata unor daune morale în valoare de 30.000 lei. Sentinţa nu este însă definitivă, deoarece Nistor are posibilitatea să atace hotărârea instanţei în decurs de 10 zile. Inculpatul nu a fost prezent la pronunţarea sentinţei.

Deşi avocatul copilului agresat a cerut de mai multe ori schimbarea juridică a faptei din „corupţie sexuală” în „agresiune sexuală”, instanţa a respins solicitarea apărătorului. „Vom merge mai departe deoarece nu suntem de acord cu această sentinţă. Pedeapsa este prea mică deoarece s-a considerat a fi corupţie sexuală şi nu agresiune. Vom ataca sentinţa”, spune tatăl copilului agresat.

Totodată, Adrian Nistor are la dispoziţie 10 zile să atace cu apel sentinţa ceea ce probabil se va întâmpla în zilele următoare. Asta va duce însă la prelungirea procesului.

Adrian Nistor a ajuns în faţa instanţei după ce în vara anului trecut (2013) a abuzat sexual un copil de doar 7 anişori. Pentru a nu se afla cele întâmplate Nistor l-a speriat pe micuţ spunându-i că dacă va povesti cuiva ceva, atunci va muri. Speriat, copilul a păstrat tăcerea luni la rând. Cazul a intrat în atenţia publicului la sfârşitul anului trecut, moment în care a fost demarată ancheta în acest dosar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.