Captură de droguri în Vama Petea

droguri-satu-mare3
Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Maramureş, împreună cu procurorii DIICOT au ridicat 125 de grame de cannabis şi 350 de grame de haşiş în urma unui flagrant şi a cinci percheziţii domiciliare. Trei persoane au fost reţinute.
În cursul zilei de luni, 16 iunie oamenii legii au prins în flagrant, în PTF Petea, doi bărbaţi care au încercat să introducă în ţară 95 de grame de cannabis. În urma acestei capturi, poliţiştii şi procurorii au efectuat marţi, 17 iunie un număr de cinci percheziţii domiciliare în municipiul Baia Mare, la membrii unei grupări bănuite de trafic de droguri de mare risc.
În urma percheziţiilor oamenii legii au ridicat 350 grame de haşiş, respectiv 30 de grame de cannabis. Persoana în casa căruia a fost găsită cea mai mare cantitate de droguri (300 grame de haşiş şi 30 grame de cannabis) a fost reţinut de poliţişti. De asemenea, şi cei doi bărbaţi prinşi la Petea au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Cei trei suspecţi vor fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.