Spadasina Simona Pop, premiată de primarul Dorel Coica

coica-simona-pop
Campioana Europeană la spadă feminin, la proba pe echipe, sătmăreanca Simona Pop a fost premiată azi, 17 iunie de primarului municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica. Evenimentul a avut loc în sala de şedinţe a Consiliului Local Satu Mare. Simona a fost însoţită de soţul ei, scrimerul Adrian Pop.

„Te respect pentru tot ce ai făcut pentru România şi pentru Satu Mare. Sper ca la un moment dat să revii la Satu Mare, în locul în care te-ai format ca om şi ca sportiv de performanţă”, a declarat primarul Dorel Coica. Edilul i-a înmânat campioanei un premiu de excelenţă pentru rezultatul obţinut la Campionatul European din acest an de la Strasbourg (Franţa).
„Am crescut şi m-am format la Satu Mare. Aici m-am antrenat 12 ani şi aici este locul în care voi reveni. Sunt legitimată la Steaua de 4 ani. Voi sta la clubul din capitală cel mult 6 ani după care voi reveni la Satu Mare. Am înţeles că la Satu Mare sunt perspective foarte mari în ceea ce priveşte scrima, mai ales acum după ce s-a înfiinţat şi secţia din cadrul CSM Satu Mare. Sper ca pe viitor Sătmarul să-şi poată ţine valorile acasă”, a declarat Simona Pop.

Vă reamintim că echipa de spadă feminin a României a cucerit titlul continental joi (12 iunie) seara după ce fetele noastre au învins în finală Rusia cu scorul de 38 la 34. Alături de Simona Pop, din lotul României au mai făcut parte Ana-Maria Brânză, Simona Gherman şi Maria Udrea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.