Romeo Nicoară: „cine continuă să discute în nume propriu cu PSD, se situează în afara partidului”

Romeo-Nicoara
Preşedintele interimar al PNL Satu Mare, Romeo Nicoară afirmă  că „cine continuă să discute în nume propriu cu PSD, se situează în afara partidului” şi că „adevăraţii liberali au uşa deschisă să revină în PNL”. Nicoară spune că în perioada următoare conducerea PNL Satu Mare va analiza fiecare din cazurile considerate a fi „deraieri” de la linia stabilită de Biroul Permanent al PNL dar şi rezultatele obţinute la alegerile europarlamentare.

Romeo Nicoară doreşte astfel să sublinieze clar poziţia PNL faţă de PSD. În cadrul unei declaraţii de presă, preşedintele interimar al PNL Satu Mare a precizat următoarele:
„PNL va uni dreapta în jurul său. Cine continuă să discute în nume propriu cu PSD se situează în afara partidului, pentru interese strict personale. Adevărații liberali au ușa deschisă să revină în PNL.

Partidul Național Liberal este angajat în toată țara într-un proces de unificare și consolidare a dreptei politice în jurul brandului PNL. România are nevoie pentru a se dezvolta de un partid puternic de dreapta. El este totodată necesar pentru a avea o contrapondere solidă și democratică la înclinațiile autoritare ale PSD. PSD trebuie împiedicat să monopolizeze în stil comunist toate instituțiile societății, economiei și presei românești.

PNL a stabilit și la Satu Mare să colaboreze apropiat cu toți cei care cred în proiectul dreptei românești. În acest sens a fost stabilit un prim calendar de discuții cu PDL dar și cu alți lideri din județ din alte partide sau independenți.

De asemenea, ușa PNL va fi larg deschisă liberalilor adevărați care în ultimii ani au fost înlăturați din partid de către conducerea deficitară și făcută în folosul exclusiv al câtorva persoane.

Precizez și că membri PNL Satu Mare care continuă să discute și să trateze în nume personal cu PSD, pentru interese personale și împotriva strategiei stabilite de PNL la nivel național, fără vreun mandat din partea Biroului Teritorial al PNL, se plasează complet în afara PNL. Reprezentanții PNL în administrația publică au mandat să lucreze în folosul oamenilor, nu să facă jocurile politice ale domnului Ponta și ale PSD. Cei care continuă colaborările cu PSD fără vreo împuternicire nu reprezintă PNL ci doar pe sine pentru interese personale și vorbesc strict în nume propriu. În următoarea perioadă, prin mandatul primit și de la Biroul Politic Național, conducerea PNL Satu Mare va lua în analiză fiecare din aceste cazuri, alături și de rezultatele din alegerile europene.

Doresc să anunţ şi că miercuri 18 iunie, ora 17, la Zalău, delegaţii desemnați de PNL Satu Mare la Congresul din 27-28 iunie 2014 vor participa la o întâlnire cu preşedintele interimar al partidului Klaus Iohannis şi cu alţi lideri naţionali PNL candidaţi la funcţii de conducere. Evenimentul reuneşte reprezentanţii PNL din zona de Nord-Vest şi face parte dintr-o serie de întâlniri de consultare şi pregătire a Congresului desfăşurate în toată ţara”.

Un Comentariu la "Romeo Nicoară: „cine continuă să discute în nume propriu cu PSD, se situează în afara partidului”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.