Încep contrele în PNL Satu Mare

 

zetea

După comunicatul de presă trimis azi de președintele interimar al PNL Romeo Nicoară în care acesta amenința cu luarea de măsuri împotriva celor care nu vor respecta linia partidului, liberalii sătmăreni, în frunte cu primarul comunei Medieșu Aurit, Silviu Zetea, reacționează tot prin intermediul unui comunicat de presă prin care anunță că s-au întrunit în această după masă într-o ședință la care printre altele au luat și decizia de a cere conducerii centrale a PNL shimbarea lui Romeo Nicoară. În cele ce urmează vă redăm comunicatul integral:

“Delegatia permanenta a Partidului National Liberal filiala Satu Mare s-a intrunit in sedinta extraordinara, azi,17.06.2014 la ora 17:00. Sedinta a fost convocata la solicitarea majoritatii simple a membrilor conform articolului 51 din Statutul PNL. In lipsa presedintelui interimar Romeo Nicoara convocat conform statutului, sedinta a fost prezidata de dl. primar Zetea Silviu , primar al comunei Mediesul Aurit. Acesta a fost votat in unanimitate de catre membrii delegatiei.

Delegatia permanenta a luat urmatoarele hotarari:
1.S-au votat delegatii la congresul PNL din 27-28 iunie 2014(7 primari, 5 consilieri judeteni, 3 viceprimari, 4 presedinti de organizatii si cativa consilieri locali)
2.Nu se va dizolva nicio organizatie locala fara o analiza pe criterii obiective intr-o viitoare sedinta a delegatiei permanente.
3.Solicitarea, catre BPN PNL, organizarii conferintei teritoriale pentru alegerea presedintelui si biroului permanent a PNL Satu Mare.
4.Solicitarea catre BPN PNL a schimbarii presedintelui interimar cu un primar din organizatia PNL Satu Mare.
5.Fuziunea prin absorbtie cu PDL cu respectarea urmatoarelor amendamente:
-pastrarea numelui partidului si a semnelor electorale,
-mentinerea Codului Fiscal a PNL;
6.Afilierea PNL la grupul PPE din Parlamentul European
7.Componenta comisiei de negociere politica cu PDL
8.Revalidarea comisilor de specialitate din cadrul PNL Satu Mare.
In cadrul sedintei domnul Zetea anunta intentia de a candida la o functie de vicepresedinte la nivel national; Aceasta propunere se supune la vot si este votata in unanimitate de catre membrii delegatiei permanente.
Hotararile au fost adoptate in unanimitate sau cu majoritate.Vor fi comunicate maine presedintelui interimar Klaus Iohannis la intalnirea regionala de la Zalau unde va participa o delegatie de 60 de membri ai delegatiei permanente PNL Satu Mare.

Presedinte de sedinta
Silviu Zetea”

2 Comentarii la "Încep contrele în PNL Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.