Peste 16.000 pachete cu țigări de contrabandă, transportate cu căruța

contrabanda-Tarna-Mare-1

Polițiștii de frontieră au descoperit și ridicat în vederea confiscării 16.400 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 144.000 lei.

Sâmbătă, 14 iunie, în jurul orei 17.00, o patrulă a poliției de frontieră din cadrul Sectorului PF Tarna Mare a observat o persoană care se deplasa cu o căruţă dinspre frontiera de stat către interior, pe raza localității Comlăușa. Ulterior, căruţaşul a intrat în curtea unui imobil aflat în construcție.

La fața locului s-a deplasat o echipă de poliţişti care a efectuat, cu acordul proprietarului imobilului, un control asupra căruţei aflate în curtea acestuia, ocazie cu care au fost descoperite, ascunse sub iarbă cosită, mai multe colete cu țigări. Căruţaşul, cetățean român cu domiciliul pe raza județului Satu Mare, a fost reținut de către polițiștii de frontieră.

În urma inventarierii acestora, a rezultat cantitatea de 16.400 pachete cu țigări de proveniență ucraineană în valoare de 144.000 lei. În cauză se efectuează cercetări de către polițiștii de frontieră pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și complicitate la contrabandă, iar întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.